Företagskund

Säkra företagets pelletsleveranser idag!

Ring: 0708-30 63 26

Bekymmersfri pelletsleverans

Som företagskund erbjuder vi dig pålitliga och trygga leveranser av pellets med hög kvalité. Vi har koll på hela kedjan och därmed kan vi säkerställa såväl kvalité som miljöpåverkan.

Kundanpassat

Genom vår mångåriga erfarenhet av pelletsleveranser är vi väl medvetna om att ingen kund är den andra lik. Vår organisation är flexibel vilket gör att vi kan tillmötesgå eventuella kundspecifika önskemål eller behov. Det kan gälla allt från leveransintervall och mängden pellets till leveransvillkor etc.

Tryggt och bekymmersfritt för dig som kund!

Leverans

Du kan lita på snabba leveranser från oss på Dagsnäs Pellets, oavsett om du önskar pellets på bulk, pall eller storsäck.

Önskas schemalagda leveranser?

Inga problem, vi är vana vid att leverera efter våra kunders behov och genom schemalagda leveranser blir det inga avbrott eller kostsamma snabbutryckningar.

Väljer du leverans på schema gäller dessutom vår extra förmånliga prislista. Bekymmersfritt med rabatt. Kan det bli bättre?

Våra Pelletsprodukter

Vi levererar pellets över hela Skaraborg, varje vecka.

Vi har löpande leveranser till samtliga orter i gamla Skaraborg. Våra bulkbilar trafikerar orterna Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Habo, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Töreboda och Vara varje vecka.