Ring oss: 0515-72 70 00

På Dagsnäs Säteri, Skara, driver vi idag en mindre produktionsanläggning där vi tillverkar träpellets för eldning. Vår kapacitet ligger för närvarande på ca 6 000 ton per år och vi har nu planer på att utöka denna. Produktionen är till stor del automatiserad vilket ställer krav på underhåll och ständiga förbättringar. Vi sköter till stor del de transporter som behövs, både in till oss, av råvara i form av massaved samt sågspån, samt den pellets som levereras till kund. För närvarande sysselsätter denna verksamhet 3 heltidstjänster.

Vi söker nu en person med bred erfarenhet av produktion där service och underhåll har varit dagliga uppgifter. Vi tar hand om det mesta av service internt men tar extern hjälp vid behov. Att förstå och kunna hantera styr och reglersystem är viktigt likväl som vanligt förekommande mekanik. Ambitionen är att sträva emot en så automatiserad tillverkningsprocess som möjligt där förebyggande underhåll ger en hög driftsäkerhet.

Transporter som vi själva utför görs med egna lastbilar av olika slag, det är därför ett plus om lastbilskort finnes eller så kan vi bistå att införskaffa sådant.

Vid högtryck i produktionen kan det komma att ingå en del transporter i denna tjänst.

Försäljningen sker mestadels genom ren ordermottagning då många fasta kunder finnes vilka avropar när de har behov. Denna del kommer också att läggas på tjänsten vilket gör att kundkontakterna kommer att vara täta.

Med dessa olika delar i tjänsten, till vilken vi söker en ansvarig person med erfarenhet, så blir det ett varierande arbete med både ansvar och möjlighet att styra sin dag och tid.

Är du rätt person för denna tjänst? Skicka ett mail med ditt CV till: peder@borga.com

Vill du veta mer? Ring Peder Dagsanth, 0708 22 71 27.